leien dak
Leien: prijs per m soorten.
Leien zijn geschikt voor uiteenlopende dakvormen en passen zowel bij een klassieke als een moderne architectuur. Lees hier welke soorten leien er zijn en wat het plaatsen per vierkante meter kost. Er zijn twee soorten leien waarmee je een dak kunt bekleden: natuurleien en kunstleien.
Zit er asbest in jouw dak? Zes tekenen waaraan je asbestleien herkent Wonen HLN.
Opgelet: dit stappenplan geldt voor de meeste, maar niet voor alle asbesthoudende leien. Wil je 100 procent zeker zijn? Vraag dan een laboanalyse aan. Heb je nog vragen over asbest in en rondom je woning? Begin je zoektocht in onze rubriek Gevaarlijk bouwafval. Of raadpleeg collega-verbouwers op het Livios Bouwforum. Mis ook deze artikels niet om je dak in topvorm te houden.:
Leien Zadeldak Livios.
Net als iedere andere vorm van dakbedekking, vraagt een leien dak geregeld onderhoud. Aan te raden is om elk jaar te controleren of er gebroken of ontbrekende leien zijn. Leien hebben ook te lijden onder de grillen van Moeder Natuur.
Leien dakbedekking SVK.
U kiest voor een leien dak? Dan zijn de leien van SVK altijd een betrouwbare en stijlvolle keuze. De kwaliteit van deze vezelcementleien voor dakbedekking is top. De afwerking is schitterend, of u nu kiest voor een glad oppervlak of een gestructureerd oppervlak.
Leien dak plaatsen: info over de soorten leien met prijsadvies.
Vroeger gebruikte men voornamelijk natuurleien, tegenwoordig zijn kunstleien erg populair. Een leien dak is duurzaam, goed bestand tegen storm en door het grote aanbod aan vormen en kleuren kunnen daken met uiteenlopende dakvormen van leien worden voorzien. Soorten leien voor dakbedekking.
oude leien met asbest Bouwinfo.
Nu willen ze graag het mos laten wegnemen, maar een dakwerkersbedrijf beweert dat dit dak niet meer mag afgespoten worden, omdat de leien geen natuurleien zijn, maar bestaan uit een soort beton" met daarin mogelijks asbest in verwerkt. De enige oplossing om het dak mosvrij te krijgen is.
Leien dak Dakwerken Verschuere.
Home Leien dak. Bekijk hier enkele van onze realisaties van leien daken. Dakwerken Verschuere uit Aarschot-Leuven is specialist in het plaatsen van daken bij nieuwbouw en de renovatie van bestaande daken. Bekijk hier enkele van onze realisaties van leien daken.
Zonnepanelen op een leien dak Batimont.
Leien vragen om vakmanschap. Het loopt niet van een leien dakje hoor je wel eens. Het plaatsen van zonnepanelen op een leien dak is niet eenvoudig. Dankzij de nodige ervaring zijn wij uw ideale partner voor het plaatsen van zonnepanelen op leien.:
Leien dak plaatsen renoveren: Info en kostprijs.
Als gevolg van deze manier van plaatsen, zijn de leien wel zeer stormbestendig en hoeft u niet bang te zijn dat ze van het dak zullen waaien tijdens een hevige storm. Kiest u voor een klein formaat leien, dan liggen de prijzen nog weer iets hoger.

Contacteer ons

Resultaten voor leien dak