dakplaten
Vier jaar cel voor grootschalige oplichting met dakplaten Genk Regio HLN.
Vier Turken, waarvan twee woonachtig in Genk, zijn elk veroordeeld tot een celstraf van vier jaar, een boete van 6000 euro en een beroepsverbod van tien jaar omdat ze verschillende Duitse bedrijven oplichtten door aluminium dakplaten te bestellen die ze nooit betaalden.
Dakplaten te koop.
VEELZIJDIG IN BOUWMATERIALEN. Dakplaten te koop. In ons gamma dakmaterialen vindt u een ruime keuze aan dakplaten. Voor de opbouw van een onderdak zijn er diverse dakplaten mogen, Het gaat over.: soepel, isolerend foliemateriaal en bitumineus schermen. half flexibele kunststofplaten.
VDM Dakplaten, Diepenbeek Tel: 011323. Bouwmaterialen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Watertorenstraat 21, 3590 Diepenbeek. 011 32 37 22. Andere interessante bedrijven in de buurt. Schutenseweg 91a, 3520 Zonhoven. Bosstraat 60, 3560 Lummen. Runkelen-Dorp 141, 3803 Runkelen Sint-Truiden. Uw bedrijf toevoegen.
Dakplaten nodig? Alle soorten dakelementen te koop bij Gedimat!
Geïsoleerde dakplaten, zelfdragende isolerende dakelementen, het is mogelijk. Contacteer ons in verband met de prijs van dakplaten met isolatie. Wenst u meer informatie over dakelementen, kunststof dakplaten of al dan niet geïsoleerde dakplaten prijzen? Kom dan zeker eens en bekijk onze dakplaten te koop in onze vestiging.
Dakplaten Belgieuml; HMG Benelux GmbH.
In 2004 zijn wij gestart met de verkoop van dakplaten onder de handelsnaam HMG Baustoffe. In Nederland zijn wij in 2005 met de online verkoop van dakplaten gestart als Dakspecialist-Online. In 2007 is deze firma overgegaan in de HMG Benelux GmbH.
Vloerplaten en dakplaten in voorgespannen beton Ergon een betonnen reputatie.
Vloer en dakplaten. Ergon beschikt over een assortiment vloerplaten en dakplaten, bestaande uit SP-platen, TTP-platen en TTD-dakplaten, die toelaten de voordelen van geprefabriceerd spanbeton optimaal te benutten. De voornaamste voordelen zijn.: snelheid van uitvoering, zowel bij productie als bij montage.;
condens voorkomen nieuw dak met metalen dakplaten Bouwinfo.
Condensatie aan de onderkant van een niet-geïsoleerd metalen dak treedt normaal enkel op bij carports of niet volledig gesloten garages. Er bestaan metalen dakplaten die aan de onderkant een speciaal vlies hebben wat condensatie tegengaat, of je kan geïsoleerde dakplaten gebruiken.
Platen Geel Dakplaten, golfplaten, wandplaten, hulpstukken, Hobomat nv.
In metaal, geïsoleerd of met anti-condens, u vindt beslist wat u zoekt in ons groot aanbod dakplaten! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie omtrent deze produkten. Onze golfplaten zijn geschikt voor muren en wanden en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.
Dakplaten wandplaten Kortenaken, Diest, Vlaams-Brabant.
Guypla in Kortenaken biedt u een ruim aanbod aan scherp geprijsde en hoog kwalitatieve wand en dakplaten. Ons assortiment aan dakbedekkingsmaterialen is personaliseerbaar naar uw wens. Speciale kleuren of afmetingen? Kom bij ons langs voor wandplaten, dakplaten, golfplaten en geïsoleerde platen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor dakplaten