leien
Leien daken in natuurleien of kunstleien: mogelijkheden prijzen.
We lijsten hier de 4 meest voorkomende legpatronen op.: Dubbele dekking of maasdak: deze methode van leien plaatsen wordt het vaakst toegepast bij rechthoekige leien: de leien op de bovenliggende rij overlappen ongeveer twee derde van de onderliggende rij, maar twee leien die naast elkaar liggen overlappen niet.
Leien Leien Groep Verhelst.
Ook voor alle gevelbekleding heeft Verhelst Bouwmaterialen alles in huis. Wij verdelen zowel natuurleien als leien in vezelcement. Met leien is het perfect mogelijk om een gevel te bekleden met een eigen creativiteit, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Ook voor alle toebehoren en bevestigingmaterialen kan je bij ons terecht.
Leien voor dak en gevel Eternit NV.
Het bedrag dat je ontvangt, is afhankelijk van de grootte van jouw dak/gevel.: 200 euro bij aankoop van minimum 75 m leien met Eternit onderdak. 300 euro bij aankoop van minimum 100 m leien met Eternit onderdak. 400 euro bij aankoop van minimum 200 m leien met Eternit onderdak.
Hoogwaardige leien met glad oppervlak en rechte boorden.
Cembrit Dolmen is een gamma hoogwaardige leien met glad oppervlak en rechte boorden. Deze leien zijn verkrijgbaar in diverse formaten die toelaten om alle daktypes te bedekken, zowel in nieuwbouw als in renovatie. Dankzij hun piekfijne afwerking geven deze leien absoluut een meerwaarde aan zowel moderne als klassieke woningen.
Zit er asbest in jouw dak? Zes tekenen waaraan je asbestleien herkent Wonen HLN.
Leien met de productnaam Eterna, Multex, Big Ben of Country zijn asbesthoudend. Ken je de productnaam van je leien niet? Kijk dan naar het formaat. Leien met de afmetingen 40 x 20 cm of 40 x 24 cm bevatten asbest.
houten leien Producten Ecomat.
h outen leien of shingles voor dak of gevels. Zijn bij ons verkrijgbaar in cederhout of kastanjehout. Beide producten hebben hun eigen uitzicht en karakter. De ceder leien zijn machinaal gezaagd en zijn breder en dunner dan de kastanje leien.
Leien Zadeldak Livios.
Net als iedere andere vorm van dakbedekking, vraagt een leien dak geregeld onderhoud. Aan te raden is om elk jaar te controleren of er gebroken of ontbrekende leien zijn. Leien hebben ook te lijden onder de grillen van Moeder Natuur.
Leien dak plaatsen: info over de soorten leien met prijsadvies.
Met leien zijn meerdere dakvormen te realiseren. Leien kunnen ook als gevelbekleding gebruikt worden. Bitumen leien bitumineuze leien. Bitumen leien, ook wel dakshingles genoemd, zijn gemaakt van lange stroken bitumen. Het zijn lichte flexibele leien die gemakkelijk op maat te snijden zijn.
Leien gevelbekleding: Info, Mogelijkheden Prijzen.
De beschikbare kleuren zijn die van natuursteen en gaan van grijs tot antraciet. Voor een vrijblijvende prijs op maat per legverband van leien, kan je op de offertepagina terecht. Leien in halfsteensverband. De vierhoekige leien worden horizontaal in plaats van vertikaal geplaatst.

Contacteer ons

Meer resultaten voor leien