tytgat dakwerken
Dakwerken Mechelen Vilvoorde Dakwerken David Zoon.
Reken op deze dakwerker voor alle dakwerken zoals werken aan dakpannen en leien, alle roofingwerken, de ontmossing van uw dak en de plaatsing of vervanging van dakgoten en bekleden van oversteken en dakgoten. Een zelfwerkend patroonzorgt naast een persoonlijke aanpak voor een feilloze opvolging van A tot Z.
Francis Tytgat Nv Melle 9090 Gent, Brusselsesteenweg 441, NUMMER VAN DE VESTIGINGSEENHEID 0400088376. Kompass Professionnel.
Chaque minute des milliers d'internautes' recherchent des entreprises comme la vôtre, inscrivez-vous sur l'annuaire' Kompass et augmentez la visibilité de votre entreprise. Lancez-vous, c'est' gratuit! Cette entreprise n'est' plus référencée sur Kompass.com, pour plus d'informations' veuillez contacter le service client. Francis Tytgat NV.
Toegang tot Vinden.nl geweigerd.
richtprijzen dakwerken dakpannen prijs tytgat dakwerken.
DAKWERKEN Kortenberg Abeloos Ternat Acotoit-Acodak Keerbergen Alcover Dakwerken Vilvoorde Brems Dakwerken Steenokkerzeel Christiaens Zoutleeuw Coverroof. RDS dakwerken Reno Dak Service, dak, zinkwerken, zink, lood. dakwerken zonnepanelen afschot dakgoot hellend stedi dakwerken alcover dakwerken tytgat dakwerken dakplaten dakwerken lauryssen dakreparatie isolatie hellend dak.
Tijtgat Asfaltbedrijf NV Plat dak ons vak! Nieuwbouw / Renovatie.
Ervaring en know-how dankzij meer dan 60 jaar activiteit. Kwalitatieve afwerking van uw dak volgens uw planning. Meer dan 425.000 m dak per jaar, verspreid over het volledige Belgische grondgebied en zelfs daarbuiten. Samengevat: Plat dak ons vak! Een plat dak?
Loodwolk door dakwerken vergiftigt bloed kinderen De Standaard.
Volgens de ouders ligt de oorzaak bij dakwerken aan de loodraffinaderij van Umicore, die een loodwolk veroorzaakten. Vijftien kinderen zijn besmet, zo schrijft de Gazet van Antwerpen. Wij zijn doodongerust, zeggen de ouders van de kleine Hannah. In april vorig jaar werd in het bloed van het meisje 37 microgram lood per deciliter bloed gemeten. Ter vergelijking: de Wereldgezondheidsorganisatie legt een veilige maximumwaarde van 5 microgram op. Het gezin woont in de wijk Moretusburg in Hoboken, pal tegen de fabrieksgebouwen van Umicore, het vroegere Union Minière. De wijk kent een decennialange geschiedenis van loodvervuiling, veroorzaakt door de fabriek. Daarom onderzoeken dokters al sinds 1993 elk halfjaar het bloed van de kinderen tussen één en twaalf in de wijk. Uit de meest recente cijfers van de bloedafnames, in oktober 2016, blijkt dat vijftien kinderen een waarde hadden van meer dan 10 microgram per deciliter. Vier van hen zaten zelfs boven de 20. Op een na wonen zij allemaal in zone 1: het gebied het dichtst bij de loodraffinaderij van Umicore. Toxicoloog Jan Tytgat KU Leuven benadrukt dat de gevaren bij een chronische blootstelling aan te hoge lood-in-bloedwaarden niet te onderschatten zijn.

Contacteer ons

Op zoek naar tytgat dakwerken?